Intressanta, kul och tänkvärda videos och annat som på något sätt relaterar till Piratpartiet och dess politik.


2009-05-26

Piratpartiet mot KD om prostitution

Uppsnappat via Christian Engström (Vice partiledare och förstanamn på PPs EU-lista), en video där han bemöter Ella Bohlin (KD) om hennes vansinniga tolkning att PPs strategi att rösta med sin grupp (ja eller nej) i frågor som är utanför Piratpartiets fokus, skulle betyda att "Piratpartiet är för ökad prostitution i EU".

2 kommentarer:

  1. Om man ska påstå att Piratpartiet är för ökad prostitution måste man kunna påstå att det liberala/gröna blocket är för ökad prostitution... Det går inte att påstå, alltså faller första försöket innan det påbörjats.

    SvaraRadera
  2. På ett logiskt plan verkar ju resonemanget rotat i en avsaknad av förståelse av skillnaden i att inte ha någon åsikt och att ha 'fel' åsikt; "if you are not with us, then you are against us", ett synsätt som verkar återkomma när fundamentalister argumenterar.

    Och, lite elakt kanske, men vid 2:20 får jag nästan känslan av att Ella Bohlin inte fattat att "då trycker jag på ja-knappen" var ett svar på en hypotetisk fråga, utan tror att Christan genuint menade att Piratpartiet alltid skulle trycka "ja till prostitution".

    SvaraRadera